Lär dig spanska!

Vill du också kunna prata spanska? Åtminstone göra dig förstådd på gatan, kunna snacka lite med grannarna och få tag på rätt grejer i butiken? Faktum är att det inte är så svårt att lära sig spanska. Idag finns det jättemycket bra verktyg online som man kan ta hjälp av och här kommer några tips på hur du bäst kommer igång och börjar lära dig spanska.

Världens populäraste språkapp

Jag vill slå ett slag för Babbel. Babbel är en av världens mest populära plattformar för att lära sig språk. Mer än 10 miljoner människor har lärt sig språk bättre via Babbel och man väljer själv hur ofta och hur mycket man vill lära sig språket och på vilket sätt man vill lära sig. Dom anpassar även materialet efter ens ålder och deras tanke och upplägg är inriktat på att du ska kunna börja prata och göra dig förstådd redan inom 3 veckor. Vilket jag tycker är helt fantastiskt. För sen kommer mycket av sig självt nämligen. Prova får du se och hör gärna av dig till mig på mailen och berätta hur det gick! Kanske kan du få ihop ett kortare mail på spanska till mig om några veckor?

Läs mer om Babbel här!

Fler tips kommer…

Fler tips på appar och plattformar kommer löpande framöver så kika gärna igen här igen framöver om du inte hittade något som passade dig här idag.