Airbnb på Gran Canaria

Det blir mer och mer populärt att hyra boende via Airbnb när man är på semester runt om i världen. Tjänsten har gjort det möjligt att bo i princip vart som helst och långt ifrån turismen om man känner för det. Variationen av boenden är enorm. Från slott och vingård till koja, husbil eller grotta.

Airbnb finns självklart även på Gran Canaria och lämpar sig särskilt väl för lite kortare boenden upp till 3-4 veckor. Vid längre vistelser än så blir det snart ganska dyrt att bo via Airbnb och då kan det vara en bättre idé att försöka höra sig för om någon har något att hyra ut istället. Gran Canaria Podden har många vänner och kontakter på Gran Canaria som hyr ut boenden ”long term” så är du på jakt efter ett boende mellan 1-6 månader så kan du maila till putte(snabela)grancanariapodden.se och höra efter hur tillgången ser ut.

Airbnb på Gran Canaria erbjuder allt från riktigt lyxiga mansions och vingårdar med enorma svalkande pooler till hotell tillägnat cyklister till enklare beduintält på tak. Allt beror så klart på vad du är ute efter. Reser ni i grupp och vill hyra ett lyxhus i en vecka så är det möjligt. Är du en yogi som backpackar runt på en tight budget så kanske ett tält eller tipi hade vart perfekt för dig och det finns också. Det finns något för alla på Airbnb helt enkelt.